WEBFLEET

 

Profiteren van WEBFLEET

Sinds 1 december 2014 hebben Fleetlogic B.V. en TomTom Telematics B.V. hun krachten gebundeld. Dit betekent dat gebruikers van Fleetwin.NET kunnen profiteren van WEBFLEET van TomTom Telematics voor het beheer van hun ritregistratiesysteem. De WEBFLEET gerelateerde pagina's op deze webpagina zijn opgezet om alle relevante informatie omtrent deze overgang te bundelen.

Inlog op WEBFLEET 

Om het overgang proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u met uw vertrouwde Fleetwin.NET inloggegevens in WEBFLEET inloggen. Per e-mail ontvangt u van ons het bericht dat uw wagenpark in WEBFLEET beheerd kan gaan worden. 

Ondervindt u problemen met aanmelden? Stuur dan een e-mail naar upgradefleetwin@telematics.tomtom.com.

Waarom overgang naar WEBFLEET

Fleetlogic en TomTom Telematics hebben een diepgaande analyse uitgevoerd van beide software oplossingen en besloten om WEBFLEET te hanteren als leidende en toekomstige software applicatie voor het beheren van uw ritregistratie. Fleetlogic klanten profiteren door over te gaan op de technologie van WEBFLEET, voordelen van WEBFLEET zijn onder meer:

  • WEBFLEET is ISO27001 gecertificeerd. Hiermee voldoet TomTom aan de hoogste standaard op gebied van informatie beveiliging
  • De grafische user interface van WEBFLEET is intuïtiever en verhoogt het gebruiksgemak
  • Het kaartmateriaal maakt gebruik van de internationaal erkende TomTom kaarten
  • De mogelijkheden op gebied van geofencing en track en trace zijn groter
  • De mogelijkheden tot het inrichten van dashboards is groter

 

Alle (rit) data van en over uw wagenpark blijft bewaard. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.

Zie ook: