Overname Fleetlogic door TomTom Telematics

• 2 december 2014

TomTom Telematics heeft per 1 december 2014 het eigendom verworven van Fleetlogic B.V., Fleetlogic TripXs B.V. en Inalise B.V. In dit bericht informeren wij u graag over de gang van zaken.

TomTom Telematics, onderdeel van het beursgenoteerde TomTom (TOM2), is wereldwijd één van de grootste aanbieders op het gebied van voertuigtelematica en zet met haar producten de toon voor innovatie met haar superieure technologie. Zij bedient nu dagelijks meer dan 32.000 klanten en meer dan 450.000 voertuigen gebruiken haar technologie. TomTom ontwikkelt al jaren eigen technologie en heeft een uitgebreid product portfolio. WEBFLEET, het SaaS platform, vormt het hart van de oplossingen en is ISO27001 gecertificeerd. WEBFLEET wordt onder andere ingezet als voertuigvolgsysteem, professionele ritregistratie, navigatie, urenregistratie en tijdmanagement. WEBFLEET is een open platform en biedt ruime mogelijkheden om volledig te integreren in backoffice applicaties. Meer informatie over TomTom Telematics kunt u vinden op http://business.tomtom.com/nl_nl/.

TomTom Telematics streeft naar kwaliteit en professionaliteit. De overname van Fleetlogic is dan ook een logische stap. Beide partijen delen dezelfde passie en waarden op het gebied van ondernemerschap, klantgerichtheid en een hands-on-mentaliteit. Het management van Fleetlogic is dan ook bijzonder verheugd en tevens ervan overtuigd dat de overname door TomTom Telematics een nieuwe groeifase inluidt. De innovatiekracht en de snelheid van ontwikkeling zal toenemen zodat u voorzien bent en blijft van state-of-the-art technologie.

De focus blijft onverminderd gelijk: kwalitatieve en innovatieve dienstverlening waarbij u wordt ontzorgd en (verdere) besparingen op uw wagenpark kan realiseren. Daarbij hoort natuurlijk ook het verminderen van de CO2-uitstoot en het voldoen aan complexe fiscale wet- en regelgeving.

Nu de overname is afgerond, zal de integratie van Fleetlogic in TomTom Telematics van start gaan. Ons team, versterkt met TomTom Telematics, is toegewijd om de relatie met u te versterken. Daarnaast willen wij meer innovaties introduceren zodat u nog makkelijker de juiste keuzes kan maken voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Over de voortgang van de integratie zullen wij u op de hoogte houden.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Freek Glorius (freek.glorius@fleetlogic.nl / 06-47405897).

Wij zijn trots op deze stap en wij vertrouwen erop onze plezierige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten.

Met vriendelijke groet,

 

Erik Bongers                                              
Algemeen Directeur Fleetlogic B.V.              

Thomas Schmidt
Managing Director TomTom Telematics B.V.