Boardcomputer

Fleetlogic produceert haar systemen in Nederland bij Prodrive Technologies en voorziet deze uitsluitend van A-kwaliteit componenten. De systemen zijn door TNO gekeurd en voldoen aan de strengste EMC eisen. Verder werkt het Fleetlogic systeem met de meest nauwkeurige registratie van gereden kilometers en vastgelegde kilometerstanden. Fleetlogic doet dit op basis van het motormanagement (Puls/Canbus).

Wanneer de boardcomputer zijn gegevens niet kan doorsturen (door o.a. slechte GPRS-dekking bij hoge gebouwen, bosrijke gebieden, parkeergarages, bruggen en tunnels) worden deze opgeslagen in het interne geheugen van de boardcomputer en te allen tijde doorgestuurd zodra er weer GPRS-dekking is.

Door de interne accu/eigen stroomvoorziening zal de Fleetlogic boardcomputer blijven registreren bij het eventueel wegvallen van de standaard stroomvoorziening van het voertuig. Hiermee wordt voorkomen dat het systeem de accu van het voertuig onnodig belast.

Overigens, doordat Fleetlogic gebruik maakt van het motorpulssignaal voor het accuraat bijhouden van de kilometerstanden zullen er –in tegenstelling tot GPS-systemen- geen kilometergegevens verloren gaan.

De boardcomputer kan worden uitgerust met diverse accessoires zoals:

  • Privé/Woon-werk/Zakelijk-Schakelaar;
  • Diverse identificatiereaders;
  • Startonderbreker (ook voor elektrische voertuigen!);
  • Actieve RFID toepassingen;
  • Externe zoemer.


De privacy van uw medewerker is geborgd!

De boardcomputer biedt de unieke functionaliteit om de GPS bij privéritten volledig uit te schakelen. Een gerust gevoel voor uw medewerker.