Voorwaarden en Privacy

Hieronder kunt u de algemene leverings- en montage voorwaarden vinden van Fleetlogic als merk van TomTom Telematics Sales BV.

Algemene voorwaarden voor installatieservices.
Algemene voorwaarden voor de WEBFLEET en Fleetwin.NET diensten. 

 

Op 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. Een ontwikkeling waarop TomTom Telematics al enkele jaren geleden heeft geanticipeerd én aan voldoet.

  • In het kader van deze AVG vinden we het belangrijk om de leidende principes van onze informatiebeveiliging met u te delen:In het geval de telematica-dienstverlening wordt gebruikt voor de fiscale controle op de auto’s van de zaak, dan de worden geregstreerde gegevens zoals de gereden ritten, de start/stop momenten en rittype gedurende zeven jaar inclusief het lopende kalnderjaar bewaart. Na deze periode worden gegevens door TomTom Telematics verwijderd.
  • TomTom Telematics heeft een fulltime functionaris gegevensbescherming aangesteld om gevraagd en ongevraagd advies te geven met betrekking tot gegevensbescherming en om naleving van AVG en lokale wetgeving te bewaken.
  • TomTom Telematics verzorgt haar dienstverlening WEBFLEET op basis van het hoogste niveau wat betreft betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid, namelijk met de ISO/IEC 27001:2013 certificering.

Verder heeft TomTom Telematics uitgebreide informatie gepubliceerd over de informatiebeveiliging en privacy. Kijk op https://telematics.tomtom.com/nl_nl/webfleet/company/isms/ voor meer informatie.